Handelsbetingelser

Naturskilte ejes og drives af Vmbyg v. Chester Due. CVR-nr. 60886814
Adresse: Kirkemøllevej 5 DK-3700 Rønne.
tlf. 30.55.00.72.

 

Du kan ikke afgive ordrer eller købe direkte fra naturskilte.dk men kontakte os på post@naturskilte.dk  eller tlf 30.55.00.72.

På forsiden kan du klikke på linket som vil lede til www.vmbyg.dk hvor du kan fortage indkøb, se eksempler m.m.


1. Når du afgiver en ordre


Når du afgiver en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail.
Hvis du fortryder og ordren endnu ikke er afsendt fra
www.naturskilte.dk, kan den annulleres ved at kontakte os på telefon 30.55.00.72 eller post@naturskilte.dk Husk at oplyse ordrenummer.
Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt.


2. Priser
Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25% moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris og korrekturfejl m.m. Betaling for bestilte varer kan ske online med Visacard, Mastercard Discover og armk express, via paypal, og paypalkonto, Bank overførsel, mobilpay til nr 30.55.00.72. (Chester Due). Alle betalingsoplysninger sendes selvfølgelig krypteret mellem kunde og
www.naturskilte.dk.


4. Mangler der en vare i pakken?
Hvis indholdet i pakken ikke passer med den medfølgende faktura, skal du reklamere indenfor rimelig tid. I modsat fald fortabes retten til at gøre indsigelser mod mangelfuld eller fejlagtig levering.


5. Fortrydelses-/returret
Du har naturligvis ret til at fortryde et køb hos os i helt op til 14 dage. Du kan fortryde et køb ved at returnere det købte og sende det med posten eller anden transportør til os. Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften til forsendelse.
Det købte skal returneres ubrugt og i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov, så som naturskilte / træskilte, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Vores adresse er: Naturskilte Kirkemøllevejen 5, 3700 Rønne.  Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura/bon. Du kan undlade at modtage en forsendelse og på den måde fortryde købet. Det du har betalt for varen, excl. fragten for levering, tilbagebetales til dig, når vi har modtaget din vare retur. Beløbet bliver overført til din bankkonto.


6. Registrering af persondata
For at kunne modtage en bestilling og sende varerne til dig, skal du oplyse navn, postadresse, telefon- eller mobilnummer samt e-mailadresse. De registrerede oplysninger opbevares sammen med information om, hvilke varer du har købt i minimum de 5 år sådan som regnskabsloven kræver af os. Det gør vi også for at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura. Yderligere informationer (frivillige oplysninger) Nyheder via mail (Ja/Nej boks): Bruges til udsendelse af nyhedsbreve (reklamer) via e-mail. Udsendelse finder typisk sted 1 gang om måneden og kun hvis du har tilmeldt dig. Det vil altid fremgå af nyhedsbrevet, hvordan du kan afmelde det.
Naturskilte.dk  er dataansvarlig og videregiver eller sælger ikke personlige informationer til tredjepart. 
Naturskilte.dk  sender ikke uopfordrede e-mails. Når du køber hos Naturskilte.dk logger vi din IP-adresse og købstidspunktet. Disse oplysninger benyttes alene ved efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort.
Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Brug af Cookies mm. sker i henhold til reglerne givet fra IT & Telestyrelsen – se mere om dette på deres hjemmeside, som du finder her
https://erhvervsstyrelsen.dk/hvad-er-cookies

 

7. Om Naturskilte.dk
CVR-nr. 60886814
Adresse:
Kirkemøllevej 5
DK-3700 Rønne.
tlf. 30.55.00.72.
Netbutik:
www.naturskilte.dk
E-mail: post
@naturskilte.dk
8. Forbehold
Der tages forbehold for eventuelle korrektur- og prisfejl, tekniske fejl, samt for udsolgte varer og force majeure, naturfænomener, naturkatastrofer samt arbejdskonflikter og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.
9. Klagemulighed:
Du kan og anvende EU-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Brug linket
http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse post@naturskilte.dk